Maak je vision board voor 2019 19-01-2019

€50.00

Quick Overview

Denk je er al een tijdje over om te werken aan een betere conditie maar is het er nog niet van gekomen? Fantaseer je al jaren over die droom baan of een eigen bedrijf maar durf je de sprong niet te wagen? Heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar en ben je van plan om er dit jaar echt werk van maken?
Doe dan mee met onze workshop 'Maak je vision Board voor 2019'.

Op deze cursusdag maak je je eigen vision board op canvas. (Door sommigen ook wel moodboard genoemd) Na een korte inleiding waarin ik je tools geef die je helpen om de intenties te kiezen die jou gaan helpen om van 2019 een super jaar te maken beginnen we met het vorm geven van het vision board. Gedurende de dag reik ik je tools aan die je gaan helpen om je intenties kracht bij te zetten en je manifestatie kracht te vergroten. Deze gaan je helpen om de juiste situaties personen en mogelijkheden op je pad te brengen zodat jij van 2019 een super jaar gaat maken.

Maak je vision board voor 2019 19-01-2019

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

De cursus wordt gehouden op onze locatie in Tilburg. De kosten voor deze workshop zijn € 50,- en zijn inclusief materialen, lunch, koffie of thee en wat lekkers. Als je eigen beeldmateriaal hebt wat je in je vision board wil verwerken dan mag je dit natuurlijk meenemen. We beginnen om 10:00uur en eindigen de dag om 16:00uur. Heb je zin om er in 2019 écht voor te gaan schrijf je dan snel in want VOL = VOL.

Additional Information

Tax Class None